Kit Slide and Tilt TelescopicKitul pentru sertar telescopic oscilant - Slide and Tilt

Descriere

Acest set complet gata de montaj oferā un sertarcu extensie parţialā culisant basculant (adicā Slide and Tilt) la extensiile şi şi unghiul de basculare sunt reglabile.

Sistemul de pivotare face accesibil conţinutul sertarului la înālţimea umārului şi mai sus pentru sarcini de pânā la 100 kg.

Acesta este livrat sub forma unui kit gata de montaj ce conţine un ansamblu de accesorii necesare pentru un sertar: pivoţi din aluminiu, opritoare reglabile pentru şine, racloare amortizoare de şoc la capāt de cursā pentru patine. Componentele sunt din oţel, aluminiu, inox şi poliamidā durificatā.

Sunt disponibiile din stoc 3 lungimi standard; alte lungimi sunt disponibile la comandā. Sistemul este economic, uşor de folosit, rapid de instalat şi fiabil.

Utilizare

Aceste glisiere pivotante (Slide and Tilt) sunt destinate aplicaţiilor pentru sertare culisante/pivotante de greutāţi medii situate la înālţime ce necesitā un acces facil. Ele sunt în special destinate vehiculelor de pompieri pentru optimizarea spaţiului disponibile şi faciilitārii accesului.

Nu este recomandabil montajul vertical (tip ghilotinā) pentru acest model.

Temperatura de utilizare recomandatā este între –20 şi +80oC.

Sistem de blocare

Aceste glisiere nu au un sistem de blocare.

Link: http://www.chambrelan.com/US/product/E53GP/GP/linear/rail/steel/

 

img img

 

 

Mânerul cu sistem de blocare

Descriere

Acest set complet gata de montaj oferā un mâner care poate fi instalat pe orice uşă sau sertar. Există instrucţiuni de instalare şi poate fi adaptat la orice sertar având lăţimea de până la 1,5 metri. Orice dimensiuni se pot livra la comandă ajustând lungimea barelor de oţel inox. Acest mâner oferă o alternativă la sistemele de blocare montate pe glisiere. Ele se pot folosi pentru a bloca sertarul în diferite poziţii intermediare.

Aplicaţii

Acest mâner a fost proiectat să fie instalat pe uşile sau sertarele de vehicule inclusiv pe maşinile de pompieri.

Opţiuni

Există 4 opţiuni: DH (fără buton de blocare); DHF (cu buton de blocare in poziţia închisă a sertarului); DHVF (cu buton de blocare atât in poziţia închisă cât şi în cea deschisă a sertarului) şi DHFDD (mâner pentru sertare echipate cu glisiere cu dublă extensie).

 

7